lundi 21 juillet 2014

En karttuneesta tiedosta huolimatta saa suunniteltua dieettiä :( apua?

Vaikka olenkin kartuttanut tietoani huimasti dieettien suhteen, minulla on silti enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. :david:



Olen 172cm pitkä ja painan 67 kiloa. Salilla käyn 3-4 krt viikossa ja teen kolmijakoista treeniä (kädet/jalat/vatsat ja selkä), joskus vatsoja vähän myös käsitreenin lopuksi. Tällä hetkellä työni on suht fyysistä, toimin vielä kaksi viikkoa porrassiivoojana, elokuussa alkaakin sitten yliopisto :) töiden takia en ole ehtinyt käymään lenkeillä. Pyrin käymään joka toinen päivä reippaalla 7-8km lenkillä. Reippaat kävelylenkit ovat henkireikä, silloin voi rentoutua, toisin kuin kovaa treenatessa (treenistä nautin kuitenkin myös suuresti). En siis mielelläni vähentäisi kävelylenkkejä.



Eri laskureilla energiantarpeeni on +-2500 kaloria. Ajattelin kokeilla, mitä tapahtuu, jos vähentäisin kalorit 2000 päivässä. Ja tässä on ensimmäinen ongelma. Vaikka kuinka räplään kalorilaskuria, en saa 2000 kaloria täyteen niin, että proteiinia tulisi 40%, hiilaria 40% ja rasvaa 30%. Kun sitten vielä pitäisi laskea, että rasvaa pitäisi saada se päälle 60 grammaa ja proteiinia 2 grammaa per painokilo ja loput kalorit hiilareista, niin voi herramunjee... :face: En saa MITÄÄN järkevää aikaiseksi. Tähän siis jotain apua?



Nykyinen ruokavalioni koostuu aika lailla samoista ainesosista (tumma riisi, täysjyväpasta, kana/kala/jauheliha, vihannekset, kaurapuuro, rahka) kuin mitä dieetillä tulisin syömään, joten sen suhteen en ole ihan hakoteillä. En vain saa tehtyä järkeviä kokonaisuuksia.



Ja lisää kysymyksiä. En ole koskaan käyttänyt kreatiinia ja jossain luki, että sitä voisi mielellään käyttää dieetin aikana, totta vai tarua? Kokeilu kuitenkin kiinnostaisi kovin.



Onko mahdollista ns. pitää dieetti 'pysyvänä'. Toki joskus pitäisin tankkauspäiviä, mutta lähinnä meinasin sitä, että voinko ihannetavoitteessani sitten ylläpitää tätä painoa ja rasvaprosenttia? Niin, että lihakset kuitenkin säilyisivät. En haluaisi suurinta osaa ajasta näyttää amatsoonilta, jolla rasva peittää vaivalla hankitut lihakset, vaan haluaisin olla timmin näköinen mielellään kellon ympäri. Jos tämä on mahdottomuus, miten usein pitäisi ns. kerätä massaa ja milloin aloittaa dieettaus uudestaan, kauanko sitä sitten kerrallaan pitäisi jatkaa?



Tiedän, että aiheesta on tuhat ja yksi threadia, mutta en vain viisastu. Alkaa pännimään, kun motivaatio on ihan katossa, mutta kuitenkin hakkaan vain päätä seinään yrittäessäni väsätä dieettiä itselleni.



Ainiin, käytän e-pillereitä, vaikuttaako se johonkin? Lihasta on pillereistä huolimatta kertynyt kivasti.





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1yS4itH

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire