samedi 19 juillet 2014

Nuorten naisten lähestyminen?

Lähestyvätkö nuoret 20-25 vuotiaat naiset miehiä? Oletetaan, että mies on komea ja sosiaalinen (en puhu itsestäni), niin uskaltavatko naiset lähestyä, vai odottelevatko miehen aloitetta? Jos lähestyvät, niin miten? Itseäni ei ole tän ikäiset naiset lähestyneet muualla kuin baarissa eli ekaks ollaan tultu tanssilattialla kiehnäämään ja kohta korvaan supattelemaan ja ehdottelemaan yhteisiä jatkoja.



Haluaisin kummiskin vähän vakavamman parisuhteen ja löytää sen tyttöystävän jostain muualta kuin baarista. Itse kuitenkin loppupeleissä (vaikka ulospäinsuuntautunut olenkin) niin älyttömän ujo pyytämään ketään naista treffeille. Olen mennyt kerran elämässäni naista pyytämään selvinpäin ulos tekstiviestillä ja en saanut siihen viestiin mitään vastausta. En edes sitä "ei kiitos", ja joo nainen oli vapaa tiiän, koska on aika paljon yhteisiä kavereita. Niin ja molemmat ollaan parikymppisiä eli ei mitään 15-vuotiaita enää. Lisäksi tämä tydy oli juoruillut lähestymiseni kaikille näille yhteisille kavereilla, ja tyyliin sanonut, että "mitä se kundi oikein itestään luulee kun mua lähestyy?". Ok tyttö oli tosi kaunis. No nimenomaan tommosista kolauksista sit just tulee sitä epävarmuutta sen selvinpäin lähestymisen suhteen :/.



Ja joo painotan vielä, että en ole mikään "pelimies", mutta naisia kummiskin ollut ja kaikki löytyneet sieltä baarista myös ne ihan "ex-tyttöystävätkin"





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1k1FBYL

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire