mercredi 31 décembre 2014

Fonline2, eli Fallout MORPG!

Onko pakkiksella kyseisen, pelien kuninkaan harrastajia?



1 & 2 Osioista oli ketju, mutta tämä on niihin verrattuna kuin masohockey manager, vatsahaavalla, verrattuna normaaliin!

Kun kuolet aavikolle, tavarasi ovat joko mennyttä iäksi, tai toisten taskuissa.

Peliin on lisätty aiemmista väliin jääneet ammatit(science ja repair kyvyillä), ase- ja panssariseppä, kemisti ja tiedemies. Tavaroita voi kerätä romujen joukosta, ja malmeja kaivaa kaivoksista, samanaikaisesti kokoajan helppona maalina ollen satunnaisille hyökkääjille, tai pelaajanmetsästäjille(eli yksinpeli on todella todella vittumaista ja raastavaa). Matkalla voi kohdata myös harvinaisempia tapahtumia, kuten kaatuneita kolarekkoja, ufoja, hylättyjä sairaaloita yms, ostaa tukikohtia(joihin voi kutsua pelaajia, ylentää heitä tai potkia helkuttiin koko mestasta[mikä tarkoittaa että pitää olla tarkkana ketä tukikohtaansa ylipäänsä päästää ja millä oikeuksilla!])! Mukana on myös ajoneuvoja, joita voi hankkia ja REALTIME pelisysteemi(valinnainen, paitsi tietyissä paikoissa, joissa on aina ja kaikilla RT asetus päällä kun sektoriin astuu), sekin toimii actionpointtien pohjalta, ne palautuvat aikaa vastaan, kun on valmiustilassa[ei liiku].



Pelissä on ainakin 1 suomalainen kilta: the mad horseman, joka ei kuulema ole kovinkaan aktiivinen, parin pelikuukauden aikana olen tainnut nähdä 2 edustajaa ja muita suomalaisia, jotka ovat ulkomaisten leireissä, koska suomi ei pysty pitämään puoliaan! Venäläiset vastaavasti ovat ottamassa aavikoita haltuunsa :hyper:



Peli tarvitsee toimiakseen Fallout2:sen, (voi merirosvoilla, ei tarkista tai vaadi mitään nykypaskaa!) sekä tietysti itse pelin, jonka voi ladata: mm täältä:



Client Download Link



Miten on? Löytyykö satunnaisia aavikon sankareita, tai aloittavia?

Jos aktiiveja löytyy niin periaatteessa voisin luoda yhden tukikohdan pakkojengille, tai jos on jo varakkaampi pelaaja niin toki pyydän sinua :D (itsellä on vasta lvl 51, 34, 31 menossa: pieleen mennyt mutantti, jolla kaivoin rahat tukikohtaan epäpakkojengille, melko nuhjuinen repairer, mutta joitain perus blueprinttejä[= esineistä tulee parempia] kuten metallipanssari 1&2 ja nahka 2, sekä erilaisia smallguneja(ar, dessu, 14mm, 10mm smg, combat shotgun) sekä minigun ja m60 isommista tykeistä(tarvitsee tiedemiehen energyweaponsien rakentamiseen, ei ole vielä niin montaa hahmoa! :D), ja jopa rakenteellisesti onnistunut tohtori, joka ei ole vielä edes aivan maksimitehoissaan(on jossain tuolla lvl 50 kohdilla, ja nyt 31 menossa).



Ensimmäine juttu jossa manuaalin lukematta jättäminen on kostautunut ja harmittanut! Tarkoitan Ainut :D.

Fonline 2 Wiki Main Page (Zeta) - Fonline 2



-Oikeasti hyödyllinen sillä hahmon 8 perkkiä, vaativat vaatimuksia, ne kannattaa tietää etukäteen, myös mitä ja milloin ottaa!

-Kertoo oikeasti mitä esim. perkit tekevät ja kyvyt(osa kyvyistä ei auta 95% jälkeen, osa alkaa toimia 180 jälkeen, osa hyödyttää 100:n välein esimerkiksi(mikä on aika raskas määrä sp:tä laittaa varsinkaan jos ei tiennyt että laitetut 75% menivät hukkaan) ja todellakin kertoo oikeasti numeroina ja prosentteina mitä asiat tekevät pelkän falloutmaisen tekstikuvauksen sijaan!





Fonline2, eli Fallout MORPG!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire