jeudi 18 décembre 2014

GB Gymin kamppailulajien peruskurssit alkavat tammikuussa!





Haasta itsesi kamppailu-urheilun parissa!



Vuoden 2015 ensimmäiset peruskurssit alkavat tammikuussa. Katso eri lajien tarkemmat treeniajat alta.



GB Gym ry. on vuonna 2004 perustettu helsinkiläinen kamppailu-urheiluseura. Toimintamme on yhdistyspohjaista ja luonteeltaan yleishyödyllistä, eli se ei tavoittele rahallista voittoa. Seuran varat käytetään seuran toiminnan kehittämiseen jäsentemme parhaaksi.



Seuran lajivalikoimaan lukeutuvat vapaaottelu, nyrkkeily, brasilialainen jujutsu, thainyrkkeily, potkunyrkkeily ja lukkopaini. Em. lajiharjoitusten lisäksi seuramme järjestää kerran viikossa myös kuntopiiri-, ja jooga-/kehonhuoltoharjoituksen. Seuramme ottelijat ovat saavuttaneet kaikissa lajeissamme menestystä niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin arvokilpailuissa. Vapaaottelun puolella salillamme harjoittelee mm. UFC:ssäkin otellut Anton Kuivanen, thainyrkkeilyn puolella taas esim. tuoreet Suomen mestarit Johan Lahti ja Peter Sazonov sekä kolminkertainen Suomen mestari Mikko Blom.



Juniori- ja nuorisotyö



GB Gym ry. tarjoaa brasilialaista jujutsua myös junioreille (7 – 12 -vuotiaat) ja nuorisoikäisille (13 – 16 -vuotiaat). Juniori- ja nuorisoryhmiin otetaan uusia harrastajia kaksi kertaa vuodessa: Ensimmäisen kerran tammikuussa ja toisen kerran kesätauon jälkeen elokuussa. Varsinaisia peruskursseja juniori- ja nuorisoikäisille ei järjestetä.



Peruskurssit



Peruskurssien hinta on 95 €. Peruskurssimaksun lisäksi maksetaan viisi euroa henkilökohtaisesta kulunvalvontakortista.



Kurssimaksusta tulee lasku sähköpostiin heti ilmoittautumisen jälkeen. Kun maksat laskun, ota maksusta jonkinlainen kuitti, jotta saat lunastettua kulunvalvontakortin. Kulunvalvontakortti (5 €) maksetaan paikan päällä harjoitussalilla. Jos haluat maksaa kurssin liikuntaseteleillä, älä maksa laskua ennen kurssin alkamista. Tällöin liikuntasetelit voidaan käsitellä salilla ensimmäisellä kurssikerralla. Salilla on mahdollista maksaa kurssimaksu myös pankki-/luottokortilla (myös Electron). Käteistä emme ikävä kyllä voi ottaa vastaan.



Erikoistapaukset: Jos yksi henkilö haluaa käydä kaksi peruskurssia samaan aikaan, kurssien yhteishinta on 150 €. Kurssien hinta ei kuitenkaan päivity ilmoittautumisjärjestelmään automaattisesti, joten ota yhteyttä GB Gymin toimihenkilöön (kamppailu@gbgym.com) ennen kuin maksat laskun.



Kurssit kestävät jokaisessa lajissa yhdeksän viikkoa, jonka aikana harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Tänä aikana perehdytään mm. lajin perustekniikoihin, lajikohtaiseen sanastoon, peruskunnon ja kehonhallinnan kehittämiseen sekä salin järjestyssääntöihin ja yleisiin käytäntöihin. Millään peruskursseista ei vaadita aikaisempaa urheilutaustaa, eikä aiempaa kokemusta kamppailulajeista.



Lisätietdot mm. peruskursseilla tarvittavasta varusteista, kurssiehdoista, harjoittelukäytännöistä, ja muusta peruskursseihin liittyvästä, löydät täältä. Lue kyseisen linkin takaa myös kurssiehdot ja ohjeet peruskurssilaiselle.



Ilmoittautuminen



Vapaaottelu ti 20.30 – 22.00 & to 19.00 – 20.30

*ensimmäiset harjoitukset ti 13.1. klo 20.30

>> ilmoittaudu



Brasilialainen jujutsu ma 20.30 – 22.00 & ke 19.00 – 20.30

*ensimmäiset harjoitukset ma 12.1. klo 20.30

>> ilmoittaudu



Potkunyrkkeily ti 20.00 – 21.30 & pe 17.00 – 18.30

*ensimmäiset harjoitukset ti 13.1. klo 20.00

>> ilmoittaudu



Thainyrkkeily ke 17.00 – 18.30 & pe 18.30 – 20.00

*ensimmäiset harjoitukset ke 14.1. klo 17.00

>> ilmoittaudu



Nyrkkeily ma 18.30 – 20.00 & la 11.00 – 12.30

*ensimmäiset harjoitukset ma 12.1. klo 18.30

>> ilmoittaudu





Lisätiedot GB Gymin nettisivuilta: GB Gym ry.





GB Gym ry.

kamppailu [ät] gbgym.com

+358 44 732 9549

(Lomailemme joulun aikana, mutta pyrkimme vastaamaan puhelimeen vuoden 2015 alusta)



Salin esittely







Videon tiedoista poiketen, kaikki jäsen- ja harjoittelumaksut maksetaan nykyään jäsentietojärjestelmän kautta, tai kamppailusalin vastaanottoon.





GB Gymin kamppailulajien peruskurssit alkavat tammikuussa!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire