vendredi 19 décembre 2014

Punttis ja bileet

Hei,



Tästä on puhuttu aikaisemminkin, muttein en siltikään vastausta löytänyt. Monessa paikassa puhutaan melkein että jos lähtee heti treenin jälkeen bilettää. Tänään olisi ohjelmassa sali, mutta myös Helsingin yöelämä. Olen kuitenkin menossa salille klo 14, mutta juhliminen alkaa vasta klo 22 kun välissä on yksi tilaisuus tuolla noin enkä siinä aio nauttia alkoholia ( ja lähteä kesken aina vessaan ), vaan sen jälkeen. Niin meneekö se muka KOKONAAN pieleen jos meenkin juhlimaan vasta monen monen tunnin päästä? Ajattelin nauttia kuivaa punaviiniä baareissa, ehkä joku kirkaskin paukku, muttei bisse, siiderii ym. yhtään.



JA myös välillä ollut silleen että sali klo 9 - 10 aamulla ja juhlimaan klo 19 jälkeen. Sanokaas mitäs mieltä te olette.



Ps. minulla oli etävalmennus kokeilussa muutama kuukautta sitten, ja laitoin kys. personal treinerille kysymyksen tästä ja hänen vastaus oli:



~~~~~Itse näen asian niin, että kerran kuukaudessa voi ihan hyvillä mielin käydä yöelämässäkin, toki on mukava välillä käydä juhlimassa. Ja tosiaan kokonaisuus on tärkein! Varmaan seuraavana päivänä voi olla hyvä ottaa rauhallisemmin liikunnan suhteen. Ja syödä perusterveellisesti ja juoda vettä ainakin se 2 litraa. Jos ennen juhlimaan lähtöä käyt treenaamassa, tuskin se kokonaan hukkaan menee, mutta ei välttämättä samalla tapaa kehitä kuin normaalisti.
~~~~





Punttis ja bileet

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire