dimanche 28 décembre 2014

Potkunyrkkeilyn peruskurssi Raahessa 20.1.2015





Kickboxing Team on Pohjois-Suomen menestynein potkunyrkkeilyseura, joka valmentaa kansainvälisen tason ottelijoita. Kilpaileminen EI OLE seurassa kuitenkaan pakollista ja takaamme mukavat, haastavat ja hikiset treenit jokaiselle harrastajalle, oli tämä kilpailija tai ei. Vähempi ei riitä!



Potkunyrkkeilyn peruskurssi kestää noin kaksi kuukautta ja sen hinta on 75€. Maksuvälineenä käy myös Smartum-liikuntasetelit.



Peruskurssi alkaa tiistaina 20.01.2015 Urheilutalo Raahelassa osoitteessa Palokunnankatu 28. Kurssille otetaan harjoittelijoita su 01.02.2015 asti ja harjoituksissa saa käydä kaksi kertaa ilmaiseksi kokeilemassa.



Peruskurssin tavoiteena on opettaa potkunyrkkeilyn perustekniikkaa sekä kohentaa yleiskuntoa. Aikaisempaa kamppailulajitaustaa ei tarvita eikä erityisiä kuntovaatimuksia ole. Kurssille tulevalla on oltava puhdas rikosrekisteri. Varustukseksi riittävät t-paita sekä verkkarit tai shortsit. Myös vesipullo on syytä ottaa mukaan. Nuorisotyön tukemiseksi olemme laskeneet ikärajan 13 vuoteen. Erot fyysisessä kehityksessä huomioidaan kuitenkin harjoittelussa. Peruskurssilla ei oteta kovaa kontaktia pariin ja fyysistä voimaa edellyttävissä harjoituksissa parit jaetaan koon, iän ja sukupuolen mukaan.





Harjoitusajat ja -paikka

Tiistai 20.30 – 21.30

Sunnuntai 20.00 - 21.00

Urheilutalo Raahela, Palokunnankatu 28, Raahe





Ohjaajat

Ohjaajana kurssilla toimii Kickboxing Teamin päävalmentaja Leif ”Lepa” Stenius 2.dan, joka on Pohjois-Suomen ainoa potkunyrkkeilyn mustan vyön haltija, potkunyrkkeilyn suomenmestari täyskontaktissa vuodelta 2003, useiden kansainvälisesti menestyneiden ottelijoiden valmentaja ja Potkunyrkkeilyliiton virallinen ohjaajakouluttaja. Apuohjaajina toimivat Kickboxing Teamin kokeneimmat harrastajat.





Lisätietoja sekä ilmoittautumiset

Olli Jokela

p. 0400 686 798

olli.a.jokela@gmail.com





Lyhyt spotti peruskurssin ideasta

KBT Peruskurssit on Vimeo





Potkunyrkkeilyn peruskurssi Raahessa 20.1.2015

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire