lundi 22 décembre 2014

Kuntoilija Juutuuberin penkkineuvot

Hei,



Aloittelen 8 vuoden jälkeen tässä taas treenamista vähän enempi. Joutunut pitää taukoa lapsien, loukkaantumisien ja töiden takia (seli seli!).



Selailen taas vähän kaikenlaisia videoita ja juttuja treenaamisesta ja törmäsin youtubessa yhteen tyyppiin, ja kysymys heräsi hänen penkkipunnerrusvideosta. Ei, en ole täällä mainostamassa hänen puolestaan. Jätän kanavan pois, jos täällä ei saa mainostaa youtuben käyttäjiä tai vastaavaa. Lisään linkin häneen myöhemmin jos täällä saakin "mainostaa".



Enivei, videossa haastaa, että on turhaa antaa tangon tulla rintaan asti, koska tekee "pinchin", eli jonkun 'puristuksen' palloniveleen, jonka takia tangon laskemista rinnalle asti ei ole mitään muuta hyötyä kuin loukkaantumisen hyötyä. Hän ehdotti, että jätetään tanko ilmaan hieman, tai jos on heikot/huonot olkapäät, niin tekee vastakkaisella apinaotteella, jolloin rintakehä saa oikeasti sen treenin, eikä olkapäät. Täällä kuitenkin neuvotaan aina laskemaan tanko rinnalle asti, tosin selkä pitäisi olla sillä kuululla kaarella, mikä ehkä voisi hieman avittaa sitä "ilmaan jättöä".



Mitä mieltä olette Pakkislaiset?



No voi kettu, piti pistää otsikkoon mainintaa penkistä. :(





Kuntoilija Juutuuberin penkkineuvot

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire