jeudi 25 décembre 2014

IGF Inoki Bom-Ba-Ye 2014 - 31. joulukuuta





Mirko CroCop vs. Satoshi Ishii

Shinya Aoki vs. Yuki Yamamoto


Chris Barnett vs. Shinichi Suzukawa

Yusuke Kawaguchi vs. Justin Willis

Kiuma Kunioku vs. Ramazan Esenbaev

Tsuyoshi Kurihara vs. Ryo Sakai

Takaaki Oban vs. Yusuke Masuda

Shuji Morikawa vs. Katsuyoshi Sasaki





Perinteinen japanilainen nyyv jiörs iiv eventti. Vaan eipä näissä enää minkäänlaista hohtoa ole kun vertaa kulta-aikojen kortteihin. Joten turha odottaa, että Heliopappa sytyttää Inokin kanssa "olympia tulet", ja et Inoki riippuliitää ja laskeutuu keskelle stadionia ja pitää puheen niinkuin esim 2002. :itku:



CroCop vs. Ishii (12-3-1) on siis uusintaottelu parikolme kuukauden takaisesta ottelusta, joka päättyi siihen kun Ishiillä aukesi otsa. Ishii näytti 1. matsissa siltä, että pystyy kontrolloimaan vanhaa krokoppua ja pistevoitto ei ole kovin kaukaa haettua, kunhan vaan pääsee etäisyydelle ja viemään maahan. Onhan hän vain olympia kultamitalisti judossa 2008 pekingin kisoista, ja muutama muukin kulta ja hopea on tullut poimittua MM ja joistain pikkukisoista. Jos Ishii jotenki sais pystyään parannettua niin voisi vähän tuoda väriä tonne top20 kahinoihin ja toivottavasti siitä korkeammallekkin. Viimeks tais näyttää aika kankealta ja pelokkaalta 60v Mirkoa vastaan. Toisaalta, Ishii ei kuitenkaan ole kuin hävinnyt vain Fedjalle (tietenkin), ja Yoshidalle, mutta se olikin hänen MMA-debyytti.



Aokin luulis teurastavan tuon Yuki Yamamoton (6-6-3) ensiminuuteilla.



muut ottelut näyttäs olevan jotain kannujen kahnauksia top1000 sijoituksesta.



MIKSEI TÄÄLLÄ OLE EDES YHTÄ FRIIKKIMATSIA??



No ehkä toi Chris "Huggy Bear" Barnett (329 lbs ja 11-1-0) vs. Shinichi Suzukawa (280 lbs ja 1-2-0) täyttää kriteerit jossain määrin. HuggyBear via R1 KO.





IGF Inoki Bom-Ba-Ye 2014 - 31. joulukuuta

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire