Maitorahka on nykyajan hip-tuote ja ei mikään ihme sillä tämä rasvaton herkku on täynnä proteiinia. Maitorahkaan liittyen herääkin hölmö kysymys, johon en löytänyt vastausta internetin syövereistä:
"Mistä laktoosittoman maitorahkan sokerit muodostuvat?"
Maitorahkassa on paljon sokeria, joka muodostuu täysin (?) laktoosista, mutta mitäs sitten, kun kyseessä on laktoositon maitorahka? Mistä tuo sokeri silloin muodostuu?
Näin dietillä (ja muutenkin) pyrin välttämään sokeria, minkä takia tämä asia jäi mietityttämään, varsinkin kun rasvattomia ja maustamattomia maitorahkoja tulee kiskottua aika huolella. Pyrin välttämään sokeria eritoten aamuisin.
Mitä mieltä muut ovat maitorahkan sokereista? Ks. esim tämä
"Mistä laktoosittoman maitorahkan sokerit muodostuvat?"
Maitorahkassa on paljon sokeria, joka muodostuu täysin (?) laktoosista, mutta mitäs sitten, kun kyseessä on laktoositon maitorahka? Mistä tuo sokeri silloin muodostuu?
Näin dietillä (ja muutenkin) pyrin välttämään sokeria, minkä takia tämä asia jäi mietityttämään, varsinkin kun rasvattomia ja maustamattomia maitorahkoja tulee kiskottua aika huolella. Pyrin välttämään sokeria eritoten aamuisin.
Mitä mieltä muut ovat maitorahkan sokereista? Ks. esim tämä
Maitorahkan sokeri
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire