olen siis rekkakuski ja teen viikoittain yleensä 2 reissua. ma on vapaa, ti klo3.00 töihin ja ajo terminaalista toiseen jossa klo 9.30-18.30 vuorokausilepo. 18.30 lastaamaan ja jakamaan kuormaa, aamulla klo9.30 kotiin. yleensä päiväunet klo10.00-14.00 ja illalla nukkumaan klo 21.00. seuraavana päivänä sama rumba taas alusta. pe aamuna klo 9.30 alkaa viikonloppu vapaa. erikoisen aikataulun lisäksi ongelmana on eväät. rekassa jolla ajan ei ole jääkaappia eikä mikroa, majapaikasta löytyy kumpikin. ainahan voi tietenkin käyttää kylmälaukkua mutta ruoka täytyy olla syötävissä kylmänäkin. olen myös paljon kuullut siitä ettei yöllä saisi syödä enää klo yhden jälkeen. kertokaapa mielipiteitä miten kannattaisi ruokailut toteuttaa. tarkoituksena on käydä salillakin 2-3 krt vko ja suurin tavoite oisi saada ruokailut kuntoon jotta välttäisi kauhean nälän yllättäessä herkuttelun. painoakin pitäisi pudottaa n. 10 kg.
Rekkakuskin epäsäännölliset työajat ja pitkät työpäivät=hankala suunnitella terveelli
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire