Merikarvian vahvinmies kilpailu käydään 30.8.2014 Merikarvian (50km Porista pohjoiseen) satamassa, ravintola rantahuoneen edustalla. Kilpailu alkaa klo. 15:00, kilpailijakokous klo. 14:00.
Lajit:
1. Farmarikävely 110kg 40m. Aika/matka mitataan. Max aika 75sek.
2. Maastaveto last man standing. Aloituspaino 200kg, josta noustaan 220,240,250,260... Ei pukua, ei sumovetoa, remmit sallittu. Kilpailijalla 30 sek aikaa suorittaa nosto.
3. Tukin kanto. Kannetaan noin 120kg puista tukkia sylissä maksimi matka. Matka mitataan. Puu nostetaan maasta.
4. Tukkipunnerrus, 100kg toistot rinnalta. Max aika 60 sek.
5. Lastaus. Lastataan noin metrin korkuiselle lavalle 3 säkkiä ja 2 atlaskiveä. Paino säkeillä ja kivillä 80kg-125kg. Kantomatka säkeillä noin 5m kivet nostetaan lavan vierestä. Pihka ei ole sallittu. Max aika 120sek.
Muutokset lajeihin mahdollisia.
Kilpailu soveltuu hyvin myös aloittelijoille, sekä kevyemmän painoluokan kisaajille.
Kolmelle parhaalle palkintoina lisäravinteita ja mahdollisesti muitakin tuotepalkintoja.
Ilmottautumiset kilpailuun: jajusain@hotmail.com tai 050 355 5467
Lajit:
1. Farmarikävely 110kg 40m. Aika/matka mitataan. Max aika 75sek.
2. Maastaveto last man standing. Aloituspaino 200kg, josta noustaan 220,240,250,260... Ei pukua, ei sumovetoa, remmit sallittu. Kilpailijalla 30 sek aikaa suorittaa nosto.
3. Tukin kanto. Kannetaan noin 120kg puista tukkia sylissä maksimi matka. Matka mitataan. Puu nostetaan maasta.
4. Tukkipunnerrus, 100kg toistot rinnalta. Max aika 60 sek.
5. Lastaus. Lastataan noin metrin korkuiselle lavalle 3 säkkiä ja 2 atlaskiveä. Paino säkeillä ja kivillä 80kg-125kg. Kantomatka säkeillä noin 5m kivet nostetaan lavan vierestä. Pihka ei ole sallittu. Max aika 120sek.
Muutokset lajeihin mahdollisia.
Kilpailu soveltuu hyvin myös aloittelijoille, sekä kevyemmän painoluokan kisaajille.
Kolmelle parhaalle palkintoina lisäravinteita ja mahdollisesti muitakin tuotepalkintoja.
Ilmottautumiset kilpailuun: jajusain@hotmail.com tai 050 355 5467
via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1eAudL4
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire