dimanche 24 août 2014

ILMAINEN potkunyrkkeilyn ja pystyottelun kertausseminaari Oulussa 6.9.2014





Muistatko kuinka kivaa treeneissä oli? Onko tullut taukoa? Ei hätää!



Kickboxing Team järjestää kertausseminaarin potkunyrkkeilystä ja vapaaottelun pystyottelusta lauantaina 6.9. klo. 15.00 – 16.30. Harjoituspaikkana on KBT Fight Center, Uusikatu 35, Oulu.



Seminaari on suunnattu erityisesti pidemmän aikaa taukoa pitäneille ja joille kynnys tulla mukaan treeneihin on kenties kasvanut korkeaksi.



Mukaan voi tulla jokainen joka on käynyt vähintään potkunyrkkeilyn tai vapaaottelun peruskurssin missä tahansa seurassa. Seminaari ei ole siis tarkoitettu pelkästään KBT:n entisille harrastajille vaan kaikki ovat tervetulleita. Tämä on oikea vaihtoehto jos peruskurssille uudestaan tulo ei tunnu mielekkäältä mutta suoraan jatkoryhmän treeneihin paluu tuntuu liian kovalta aloitukselta.



Seminaarilla käydään läpi pystyottelun perustekniikoita ja harjoitteita. Pääpaino on tekniikoiden kertauksessa ja hiomisessa. Hiki tulee mutta tahti pidetään sellaisena että vähän rapistuneellakin kunnolla pärjää ja pystyy harjoittelemaan tekniikkaa oikein.



SEMINAARI ON ILMAINEN KAIKILLE JOILLA ON POTKUNYRKKEILYN TAI VAPAAOTTELUN PERUSKURSSI KÄYTYNÄ MISSÄ TAHANSA SEURASSA!



Kaikki seminaarin käyneet voivat halutessaan jatkaa harjoittelua Kickboxing Teamin harjoitusryhmissä, joissa voi samalla kuukausimaksulla tai edullisella kertamaksulla käydä kaikkien lajien treeneissä!



Lisätiedot:

info@kickboxingteam.com

Kickboxing Team Ry (KBT) Oulu





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1AKWJpz

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire