jeudi 28 août 2014

Treenaavaa mirkkua läheltä Saloa? :)

Heippatirallaaa!



Täällä huutelee 22-vuotias nuori mies Salosta, etsien parempaa puoliskoaan, löytyykö? ;)



Mitäs sitä osais itestä kertoa.. Intohimojen listalta löytyy: kuntosali, ruoka, leffaillat, ulkoilu jajaja.. Joo, siinä varmaankin tärkeimmät :)



Sen verran vielä, sali kuuluu tällä hetkellä elämääni kolmesti viikossa (välillä enemmän, kun vedän 2-4 viikkoa joka toinen päivä), eli Ma-Ke-Pe. Ruokaa teen itse oikeastaan joka päivä ja pidän kokkaamisesta :p Valmis ruokia ei tuu osteltua/tilailtua.. No okei, silloin tällöin "Sunnuntaisin" pizza tekee ihan hyvää, sekin tankkauksen merkeissä ;) (Kyllä tykkään ulkonakin käydä syömässä välillä). Hyviä leffoja on aina mukava katsoa sohvalla rötköttäen (parempi puolisko vieressä, ofcorse ;)) tai vaikka leffateatterissa. Mutta kyllä osaan viihteellekkin vaihtaa ja yleensä ei tarvitse kännissäkään olla. Ulkona viihdyn muutenkin paljon, kauppoja kiertäen, kahviloissa käyden, ym. ym. :)



Luonteesta ja muusta sen verran, että huumorintajua löytyy ja yleensä se olen minä joka sitä h*lvetin huonoa puujalka läppää heittää :D Ja nauran paljon, sekä olen iloinen myös "ulospäin". Otan muut ihmiset huomioon heidän ansaitsemalla tavallaan, enkä keskity ensimmäisenä ihmisessä ulkonäköön. Tempperamenttiakin löytyy sillain sopivasti ;D, sekä tekemisen haluja. (En ole patalaiska ihminen, enkä mielestäni edes laiska :p). Itse pidän ulkonäöstäni ym. sen tarvitsemalla tavalla huolta, esim. käyn (tietenkin) päivittäin suihkussa, pukeudun muuhunkin kuin saliverkkareihin ja jos tarve vaatii, niin käytän hoitoainetta, naamalle tarkoitettua Loreal men (vai mikä olikaan :D) pesuainetta ja suihkun jälkeen vielä rasvaa.



Ja jos joitakin kiinnostaa, niin pituutta minulta löytyy "huimat" 167-168cm ja painoa tällä hetkellä 66kg, jonka suunta on "luvallisesti" ylöspäin ;)



Ja jos asia ei vielä selvennyt, niin hakusessa olisi parempi puoliskoni (nainen ;P) (ja ei, en vihaa homoja, tuo on sitä huumoria :D). Saat (:D) tykätä treenauksesta, joskin se voi olla muutakin kuin punttien heiluttelua, kokkaamisesta ja hyvästä ruoasta, ehkäpä hyvistä leffoista ja ulkoilusta sanan jokaisessa merkityksessä :) Ainiin ja suotavaa olisi jos et olisi minua pidempi, jotta ei ihmisten ilmoille tarvitse korollisia kenkiä laittaa.. (Huumoria :p)



Eikai siinä ihmeempiä, yhteyttä saa ottaa jos haluat vastauksen johonkin kysymykseen/asiaan, johon et tästä postauksesta saanut ja tutustuminen on enemmän kuin suotavaa :) Yhteyden saat parhaiten emailitse: jezeli@suomi24.fi



Huomio! Kuvalliset, mahdolliset yhteyden otot ovat aina parempia ja kuva kuvasta ;)





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1pkDT6n

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire