lundi 25 août 2014

M: nahkatakkeja (osa 50-luvulta)

Myydään kolme erilaista nahkatakkia. Alla tarkemmat tiedot.



Takki 1:

Todella tyylikäs ja harvinainen lentäjäntakki 50-luvulta! Nahka hyvin kulunut kuten kuvasta näkyy. Vasemmassa hihassa muutama pieni repeämä nahassa, ja hihan kankaiset päät ovat revenneet (ei juuri näy eikä purkaannu enempää joten ei juurikaan haittaa). Sisältä vuori yllättävän hyvässä kunnossa, vain muutamalta kohdalta hieman revennyt, voinee korjata pienellä vaivalla. Kuvassa takki n. 173cm/80kg kokoisen henkilön päällä jolle takki aika sopiva, ehkä aavistuksen lyhyt, joten kovin pidemmälle henkilölle en takkia suosittele. Hp 290eur.



Takki 2:

Laadukas ja erittäin lämmin lentäjäntakki. Aitoa lampaannahkaa. Hyvässä kunnossa. Takkia käytetty kolme talvea eli sopivasti sisäänajettu. Uutena maksaa 475 eur, nyt alle puoleen hintaan! ostettu Leatherheaven.comista. Hihoja on joskus hieman lyhennetty liikkeessä kun olivat alunperin turhan pitkät (erittäin laadukkaasti joten ulkonäkö ei ole muuttunut alkuperäisestä lainkaan). Takissa ei ole kokomerkintöjä mutta se on M tai L. Kuvassa takki on n. 173cm/80kg kokoisen henkilön päällä, jolle takki aika reilun kokoinen, joten ainakaan sitä pienemmälle henkilölle en takkia suosittele. Hp 230 eur.



Takki 3:

Tyylikäs musta nahkarotsi 50-luvulta. Erittäin siistissä kunnossa, vuoret täysin ehjät (liekö uusittu joskus), samoin kaikki vetoketjut/hihnat, nahkakin täysin ehjä joka paikasta, erittäin tyylikkäästi patinoitunut. Ainoa mainittava asia on, että toista taskua on joskus korjattu niin se on hieman pienempi kuin toinen (ei näy ulospäin). Kuvassa 173cm/75kg kokoisen henkilön päällä jolle takki turhan pieni joten suosittelen pienempikokoiselle henkilölle. hp 190 eur.



Kuvat löytyy linkistä takit



Saa tulla sovittamaan, tai voit sopia sovituksen postin kautta maksaen kaikki pk:t.



yhteystiedot:

e-mail henri.immonen (at) netti.fi

puh 0443472902





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1p8diZY

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire