dimanche 31 août 2014

Vasemman käden voiman katoaminen ja koko kroppa ihan vinossa

Terve, jospa täältä saisi jotain arvailuja kans kun ei kunnalliselta lääkäriltä apua heru ja yksityiselle ei ole varaa.



Tilanne: n. 4-5 viikkoa sitten selkätreenissä ylävipukoneessa rusahti vasemman olkapään ja rintalihaksen välistä jotain ja se oli rintalihaksen pieni revähdys. Aloitin ihan normaalin kuntoutuksen levon jälkeen. Leponi aikana treenasin kumminkin jalkoja, selkää ja käsiä kivun sallimissa rajoissa ja mitään ihmeenlistä ei siis vielä ollut tapahtunut.



3viikkoa revähdyksen jälkeen pidin lepoviikon jolloin huolsin kroppaa venytellen ja putkirullaten. Lepoviikon jälkeen aioin vielä suorittaa yhden treenikierron ilman raskaita punnerruksia, mutta kun menin tekemään selkätreeniä niin vasen puoli ei jaksanut vetää ollenkaan. Tämän huomasin kun aloitin ylätaljalla niin koko kroppa "kiersi" oikealle ja tanko tuli oikea käsi edellä alas. Lopetin selkätreenin siihen ja kokeilin varsin vielä hauiskääntöä ja käsissä n. 10kg:n voimaero. Ajattelin, että olen vain jumissa ja varasin ajan hierojalle. Sain hierojan parin päivän päähän ja kävin vielä seuraavana päivänä tekemässä ojentajia ja vipunostoja, kaikki toimi ok. Hieronnan jälkeen yritin uudelleen selkätreeniä ja sama ongelma jatkui entistä pahempana ja nyt voima on hävinnyt myös ojentajista. Myöskään punnertaminen ei nyt onnistu, sillä olen jotenkin ihan vinossa, vasen olkapää on n. 2-5cm korkeammalla kuin oikea, mutta tätä ei huomaa seisaaltaan, vaan esimerkiksi kun alkaa tekemään pystypunnerrusta istuen, niin siinä sitten ero tulee esille. Myös pää ja kaula on mennyt ihan vinoon.



Nyt voimat ovat hävinneet lähes koko vasemmasta yläkropasta: hauiksessa ei ole voimaa, ojentaja väsyy nopeammin ja mm. vipunosto eteen ei onnistu enää 7kilon käsipainollakaan. Aiemmat voimatasot kumminkin alkoivat olemaan jo ihan ok tasoa, mm. penkkipunnerruksessa ja kulmasoudussa sarjapainot +100kg jne, eli ei voi nyt siitä olla tuo vipunostokaan kiinni.



Kunnallisella tosiaan kävin, ja lääkärin mielestä kuvauksiin ei tarvitse lähettää, sillä käsi vielä liikkuu. Sain lähetteen fysioterapiaan, mutta en koe siitä olevan mitään hyötyä. Hierojalle uudestaan huomenna.

Yritän myös päästä työterveydessä käymään (ei, sinne pääsy ei ole niin yksinkertaista kuin voisi olettaa....:curs:) Myös lievää käden puutumista on ollut havaittavissa, ja tätä kirjoittaessani huomasin, että pikkusormi puutui todella voimakkaasti. Apua!:fuckyeah:





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/VYUXC6

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire