lundi 25 août 2014

Nervus subscapularis hermopinne?

Moi!



Kaksi kk sitten kipeytyi vasen käsi tuosta olkavarren puolivälistä, ei juuri haitannut treenaamista mutta esim. vatsalla maatessa kädet pään yläpuolella alkoi juilimaan ja vaikka lattialta shakeria nostaessa tuntui voimakas vihlaisu. Noin kuukausi sitten kesken treenin käsi kipeytyi niin pahasti että jouduin jättämään treenin kesken. Seuraava aamu oli mielenkiintoinen kun heräsin viideltä aamulla aivan jäätävään kipuun joka oli koko olkapäässä ja trapeziuksen yläosassa korvaan asti.



Röntgenistä ei löytynyt mitään, käsikirurgin mukaan kyseessä saattaisi olla subscapulariksen hermopinne. Kipukohta on vaihdellut jatkuvasti käyden läpi kaikki olkapään osat, myös hauis on ajoittain ollut todella kipeä. Myöskin pään kääntäminen oikealla on ollut kipua aiheuttavaa. Nyt kivut on melkein poissa ja eilen kävinkin treenaamassa mutta totesin että ei tule yhtään mitään, yritin penkkiä tehdä käsipainoilla (pienillä, tais olla 10 kg hanttelit) enkä saanut noita edes rinnalle vasemman käden voimattomuuden takia. Kaveri auttoi painot ylös mutta viiden toiston jälkeen vasen käsi tipahti vatsan päälle. Hauista ei myöskään pysty tekemään, ojentajaa kylläkin.



Kättä ei noin pari viikkoa sitten saanut ilman kipua nostettua sivulta hartialinjan yli ja muutenkin liikeradat oli rajoittuneita, nyt käsi nousee komeasti lähes ilman kipua ylös asti ja liikeradat parantuneet mutta voimattomuus ulkokierrossa on tosi paha, kuminauhalla olen yrittänyt jumpata tuota ulkokiertoa nyt muutaman päivän. Kysymys kuuluukin että onko tässä valoa tunnelin päässä kun kuitenkin kaikki muu on melkein parantunut paitsi tuo ulkokierto? Ja jos kyseessä on hermopinne niin kauanko tuollaisen paraneminen kestää?



Suuret kiitokset jo etukäteen jos joku osaa vastailla!





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1pbueyT

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire