vendredi 22 août 2014

Vinkkejä laihdutukseen

Antakaa nyt vinkkejä laihduttamiseen. Olen aina ajatellut, että tämä on helppoa mutta eipä tunnu olevan. Dietin aloitin siis 11.8. ja yhtään en ole laihtunut.



Mitat 183/94, rasva% ehkä ~20 (yläpalat näkyy jännittäessä mutta niidenkin päällä vähän fläsää).



Treenaan 5 krt/vko. Näistä 2 treeniä kestää ~2h, 3 treeniä ~1,5h. Teen voimatyyppistä treeniä eli taukojakin pidellään sarjojen välissä, ei silti mitään 5min vaan 2-3min, paita ihan märkä että kyllä siellä jotain tehdään. Tosi paljon tulee sarjoja, vähän toistoja (kolmosia lähinnä, apureissa 6-12). Muuten en liiku ollenkaan vaan istun koneen ääressä. Mitä nyt vähän pyöräilen päivittäin vähän (15-30min).



Mun rytmi on ollut:

7 herätys ja tyhjällä mahalla salille, siellä juon EAA litkua, treenin jälkeen Mannisen palkkari

klo 11-12 lounas, joka on mitä vaan tavallista ruokaa (pastaa, makaronilaatikkoa, jauhelihalaatikkoa, riisiä ja lohta, perunoita ja pihvi, riisiä ja kanaa jne.) MUTTA(!) ruokaympyrän mukainen eli puolet lautasesta sitä ruokaa, puolet salaattia, lasi maitoa, kaksi leipää. Ei saa santsata.

klo 15 on pirtelö: prk ehrman, ~2dl jugurttia, banaani, marjoja, pärhkinöitä

klo 18 sama kuin lounas

klo 21 iltapala ollut pari leipää lohella/kanamunalla ja maitolasi



niin ja yks mehujää (70kcal) päivässä.



Luulis, että kulutusta tulee lähes 10h/vko treeneillä sen verran että 183/94 mies laihtuis mutta vitut ole paino tippunut yhtään. WTF! Tuntuu, että lihakset on vaan kasvanut kun eukkokin huomannut! Eli ollaan niinku massakaudella.



Ymmärrän kyllä, että jos syö vähemmän mitä kuluttaa laihtuu (ja toisinpäin) mutta kun en mä omasta mielestä edes syö paljon. Nälkäkin on. 2 lämmintä ruokaa ruokaympyrällä, sit yks pirtelö ja pari leipää iltapalaksi.



Nyt kun taustat annettu niin kysymyksiä:

- Ois niin kiva laihtua LASKEMATTA kaloreita mutta se ei taida olla käytännössä mahdollista?? (leivänpäällysmargariinista ja kinkusta tulee "piilokaloreita" helposti?)

- pitääkö dietillä on koko ajan nälkä? Kuinka kova nälkä asteikolla 0-10??

- pitääkö joko karpata tai olla low-fat/high-carb tms., voiko laihtua tasapainoisella ruokavaliolla?

- eikö yhtään herkkua saa syödä kun diettaa (esim. toi 70kcal mehujää)??



Ja koska alan olla epätoivonen (hehehe, vajaan kahden viikon jälkeen): onko alalla ketään halpaa PT:tä, joka tekee ruokaohjelmia.



Sori tämä hemmetinmoinen avautuminen mutta ei tämä nyt näin vaikeaa pitänyt olla =)



Niin ja mun tavoite on vaan saada tää läski pois. Ei mennä minnekään bodylavallle tms. Olen miettinyt jos alkaisin juoksemaan?? Eikös se polta painoa pois hyvinkin tehokkaasti?



- - - Updated - - -



Äsh, miten tämän saakin poistettua? :D Modet voi poistaa ketjun!! Ei ole muuta ratkaisua: syön yksinkertaisesti LIIKAA! Mun peruskulutus salin lisäksi on niin pieni. Jätän esim. pirtelön juomatta tuosta välistä. Liikaa kaloreita, case closed. End thread. Modet voi poistaa!





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1oZ01D5

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire