mardi 25 février 2014

Nuoren miehen elämäntapamuutos ja laihduttaminen?

Tässä nyt nuori mies haluaisi jonkunlaista laihdutusprojektia aloittaa. Mitat tällähetkellä 182/84 ja pötsiä löytyy jonkunverran ja pienet jenkkakahvatkin näkyvät ja pientä pyöreyttä on kasvoissa. Laihdutusta on aina tullut mietittyä, muttei koskaan ole saanut otettua itseään niskasta kiinni asian kanssa saati viemään sitä loppuun asti, eli viikon laihdutuskuureja on ollut useita. Nyt kuitenkin olisi tarkoitus oikeasti aloittaa se laihduttaminen. Mihinkään kesäkuntoon ei ole päästävä, sillä haluan muuttaa elämäntapani kuitenkin lopullisesti.



Urheilua en tällä hetkellä harrasta, vaikka urheilutaustaa onkin ja lihasta löytyy tosiaan. Mikään ongelma ei ole lenkkejä lähteä juoksemaan ja yleiskunto tosiaankin on tällä hetkellä hyvä. Läskiä ei mielestäni löydy muualta kuin keskivartalosta, johtuen tosiaan tuosta urheilutaustasta. Nyt kaipaisin tosiaan vinkkejä ruokailuun, aamupalaahan en ole vuosiin syönyt ja ruokailutottumukset ovat varmasti päin v*ttua. Ryyppääminen on varmasti ongelma, mutta onko siitä haittaa jos kerran/pari kuukaudessa käy kupilla? Jos kuitenkin muuten yrittää pitää ruokailun jne. kurissa. Muutenhan en alkoholia juo, mutta välillä tulee mentyä ulos ja siellä kuppia otetaan suht reilusti. Yks ongelma on nää mun ainaiset pikaruokailut mäkissä, hesessä jne. eli ne nyt varmaan kannattaa jättää myös kokonaan pois?



Kysymys nyt kuuluukin, millä tahdilla kannattaisi lähteä laihduttamaan? Paljonko pitäisi syödä ja mitä? Onko salille pakko lähteä? Onko aerobinen liikunta paras vaihtoehto ja, jos niin millaisia lenkkejä jne. kannattaisi juosta? Jonkuntyyppinen suunnitelma siitä, mitä kannattaisi syödä ja milloin olisi kiva. Paljonko kcal tän kokoinen nuori mies tarvitsee päivässä, jos kuitenkin painoa aikoo pudottaa? ~2000?





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1esImsv

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire