mardi 25 février 2014

Yleisiä kysymyksiä liittyen rankkaan treenaamiseen

Terve,



Alotin salilla käynnin uudestaan tammikuussa lääkärin annettua luvan (olkapään lihaspussi repesi jnejne..)

No nyt melkein 2kk jälkeen tulokset ovat olleet kovat mielestäni, mutta olen ajautunut muutamaan ongelmaan.

Tiedän että käyttämäni treeni ei ole fiksuin mutta muutamassa vuodessa olen huomannut että rankkatreeni sopii minulle ja pidän siitä.



No ongelmana on se että minulla on KOKO ajan nälkä. syön aamulla puurot ja leivät mutta heti kello 9 on NIIN kova nälkä että on pakko syödä jotain ja tämä kaava jatkuu koko päivän, koen nälkää tälläkin hetkellä ja vaikka söisin kuinka paljon tuntuu että olisi koko ajan nälkä. Muuten tässä ei olisi ongelmaa mutta ruokahalu on kadonnut viimeisen parin kuukauden aikana kokonaan.*

Syön kuitenkin päivässä aivan normaalisti kokooni nähden (78kg)



Toinen ongelma on treenin jaoattaminen, Tein ennen: Selkä+Haius, Rinta+Ojentaja, olkapää +hartia, Jalat + Vatsat.

Yritin siirtyä Selkä+Rinta, Hauis+Ojentaja, hartia+olkapää, jalat+vatsa mutta viikon kokeilun jälkeen treeni ruvennut tökkimään ja tuntuu että mikään ei toimi,

Treenaan yleensä 5 kertaa viikossa noin tunnin settejä, joskus kotona 'jatkan' treeniä jos jää tunne ettei tullut kovaa pumppia, myös päivisin punnerran ja dippailen töissä.



Tästä kuntoon tulemisesta on itselle tullut pieni pakkomielle kun kroppa pääsi olkapään takia huonoon kuntoon.

Ja erosin parin vuoden parisuhteesta joka sekin varmasti ajaa kuluttamaan päivästä mahdollisimman paljon aikaa treenaamiseen.



Kaiken tämän jälkeen kysyisin hyvin vaikeaa kysymystä että kannattaako vähän rauhottua? ottaa enemmän lepopäiviä? Miten jaan treenit niin että ne toimii? Pitäisikö siirtyä 2- vai 3 jakoiseen treeniin? miten syömisen kanssa onko normaalia että koen nälkää koko ajan, en koe sitä epämukavaksi mutta tietääkseni nälkä syö lihaksia.





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1ciYNYt

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire