dimanche 23 février 2014

Potkunyrkkeilyn peruskurssi Oulussa 18.3.2014





Kickboxing Team aloittaa potkunyrkkeilyn peruskurssin Oulussa tiistaina 18.3.2014.





Kickboxing Team on Pohjois-Suomen menestynein potkunyrkkeilyseura, joka valmentaa kansainvälisen tason ottelijoita. Kilpaileminen EI OLE seurassa kuitenkaan pakollista ja takaamme mukavat, haastavat ja hikiset treenit jokaiselle harrastajalle, oli tämä kilpailija tai ei. Vähempi ei riitä!



Potkunyrkkeilyn peruskurssi kestää noin kaksi kuukautta ja sen hinta on 110€. Oulun korkeakoululiikunnan ja ammattikoulujen Sporttipassilla etuhintaan 65€. Voit maksaa myös Smartum-seteleillä. Peruskurssi alkaa tiistaina 18.3.2014 KBT Fight Centerissä, osoitteessa Uusikatu 35. Kurssille otetaan harjoittelijoita 15.4.2014 asti ja harjoituksissa saa käydä kaksi kertaa ilmaiseksi kokeilemassa.



Peruskurssin tavoiteena on opettaa potkunyrkkeilyn perustekniikkaa sekä kohentaa yleiskuntoa. Aikaisempaa kamppailulajitaustaa ei tarvita eikä erityisiä kuntovaatimuksia ole. Kurssille tulevalla on oltava puhdas rikosrekisteri. Varustukseksi riittävät t-paita sekä verkkarit tai shortsit. Myös vesipullo on syytä ottaa mukaan. Ikäraja on 13 vuotta. Peruskurssilla ei oteta kovaa kontaktia pariin ja fyysistä voimaa edellyttävissä harjoituksissa parit jaetaan koon, iän ja sukupuolen mukaan.





Harjoitukset

Peruskurssin harjoitukset pidetään KBT Fight Centerissä (Uusikatu 35) ja harjoitusajat ovat:



Tiistai 20.00 - 21.15

Torstai 20.00 - 21.15





Ohjaajat

Ohjaajana kurssilla toimii Kickboxing Teamin päävalmentaja Leif ”Lepa” Stenius 2.dan, joka on Pohjois-Suomen ainoa potkunyrkkeilyn mustan vyön haltija, potkunyrkkeilyn suomenmestari täyskontaktissa vuodelta 2003, useiden kansainvälisesti menestyneiden ottelijoiden valmentaja ja Potkunyrkkeilyliiton virallinen ohjaajakouluttaja. Apuohjaajina toimivat Kickboxing Teamin kansainvälisen tason ottelijat.





Lisätietoja sekä ilmoittautumiset

Antti Sariola 045 234 9443

info @ kickboxingteam . com







Linkeistä lisätietoa



KBT internetissä: Kickboxing Team Ry (KBT) Oulu



KBT Facebookissa: http://ift.tt/1peKRHM



Suomen Potkunyrkkeilyliitto: Tervetuloa Potkunyrkkeilyliiton sivuille - Suomen Potkunyrkkeilyliitto







HUIPPUTASON VALMENNUS - MAAILMANLUOKAN MENESTYS!



TERVETULOA MUKAAN!





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1peKRHP

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire