mardi 18 février 2014

Lihaskuntotestiä edeltävä päivä

Hiukan nopealla aikataululla tulee, mutta kysyn kuitenkin. Mikä on paras tapa maksimoida toistomäärät seuraavan päivän lihaskuntotestiin?



Eli huomenna olisi tarkoitus lähteä suorittamaan Pelastusopiston lihaskuntotestiä. Testiin kuuluu penkki 45kg, kyykky 45kg, istumaannousu ja leuanvedot. Muissa on minuutin suoritusaika paitsi leuanvedoissa.

Penkistä ja istumaannoususta tulee varmasti täydet pisteet, kyykystä n. 90% varmuudella täydet ja leuanvedoista n. 80% varmuudella täydet.



Aiemmin mulle on suositeltu että edellisenä päivänä tekis kyykyn ja penkin maksimipainoilla, että saa parhaansa irti toistomääristä seuraavana päivänä, onko tähän eriäviä mielipiteitä?

Toimiiko leuanvedoissa samalla tavalla jos tekee vaikka lisäpainon kanssa leukoja edellisenä päivänä?

Kannattaako tänään tankata ruokaa kitusiin, että huomenna riittää energiaa, vai nostanko turhaan painoa, joka taas heikentää leuanvetotulosta?

Kreatiinikuuri on päällä tällä hetkellä, kannattaako ottaa ylimääräistä annosta tänään illalla tai ennen suoritusta?



Nopea aikataulu johtuu siitä kun eilen tajusin et oon sittenkin siinä kunnossa et kehtaan lähteä suorittamaan, ja hakuaika tuonne loppuu jo 28.2. Tänä aamuna sitten soitin testauspaikalle ja toivoin niin maan perkeleesti että heillä olisi jotain aikaa tarjota, ja jumalauta, peruutuspaikka heti huomiselle. Nyt haluun sit tietty ottaa kaiken irti tästä.





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/N5uluJ

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire