lundi 17 février 2014

Aloittelijan kysymys - kesäkuntoon

On tullut kateltua monia topicceja ja niistähän on varmaan 10 kysymystä lähtenyt, mutta tähän haluaisin ihan omat vastaukset ettei mene mitään väärin. Olisi tarkoitus jonkinlaiseen kesäkuntoon päästä tässä ja koska siihen on se 4kk enään aikaan niin mietin vain että miten tässä kerkiää.



Elikkäs olen nyt vajaa 2kk bulkannut, paino on noussut noin 7-8kg eli nyt on painoa siinä 68kg paikkeella ja olen n. 178cm pitkä. Rasvaprosenttimittari tulisi tuossa viikon sisällä, mutta suunilleen 15% on tuo rasvaprosentti. Eli jos nyt kuukauden vaikka bulkkaisin vielä ja vetäisin kunnolla salilla ja sitten loput 3kk laskisin rasvaprosenttia siihen 9% (?), että näkyisi kunnolla nuo vatsapalikat kun tähän asti näkyy vain nuo ylimmät ja vähän vasemmalta ( osaako tähän kuka sanoo miksei oikealta näy? ).



Eli, onko tuo hyvä suunnitelma? Rasvaprosentinlaskemisen aikana pitäisi kuiteskin lihastakin saada. Vedän päivässä noin 120g proteiinia, mitään muuta en ole laskenut mutta protskut ei tule jauheista ainakaan vaikkakin salipäivinä vedän sitten protskujuomaa.



Kiitokset kaikille!



Edit: Sitten olisi vielä tällänen topic joka tuli vastaan. Jos ja kun alkaa tuo rasvaprosentinlaskenta, niin kannattaako tuo teaserin tehdä? Kuulostaa mielenkiintoiselle, mutta milläs päivinä minä sitten salilla käyn, jos tuo keino siis kannattaa?





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1e1X49A

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire