vendredi 14 février 2014

Arvostelkaa minun custom golden six!

Morjensta. Pitkästä aikaa tänne kirjoittelen. On tullut salilla rampattua tammikuusta lähtien kun salikortin sain hommattua. Koulunkäynti loppusuoralla joten nyt on kunnolla aikaa tavoitella sitä kesäkuntoa. Massaa pitäisi saada tuolla kultaisella kuusikolla edes jonkin verran ennen kesää. Olen käyttänyt ennenkin golden sixiä mutta nyt olen joutunut pakon edestä muuttamaan sitä itselle paremmaksi koska treenejä jarrruttaa ne nuoruuden typeryydet, eli yksipuolinen treeni. Listaanpa tähhän muunnellun ohjelmani ennenkuin alan enemmän selitteleen. :)



Kyykky käsipainoilla 2x10 20kg

Prässi leveällä asennolla painottuen takareisiin. 2x6 90 kg

Istumaannousu 3x10 5kg niskan takana

Pystypunnerrus levytangolla 3x10 45kg

hauiskääntö 3x10 20 kg

Kulmasoutu levytangollla 4x10 60 kg tämän ohjeen mukaan http://ift.tt/1c5Dug2

Penkkipunnerrus 3x10 75kg



Kuten huomaatte tämä ohjelma on erittäin jalka ja selkä painotteinen kun laahaavat muusta kropasta jäljessä. Alaselkä on itselläni niin huono että takakyykkäämiseen en enää tuhlaa aikaa kun selkä pistää stopin sarjapainojen kasvuun. Tein tuon kyykyn ennen täyskyykkynä koska en voinut tehdä sitä normaalilla suorituksella kun selkä ja takareidet veti aina lattiaan eli perseen ja pohkeiden väliin ei jäänyt rakoa. Artikkelit - Täyskyykky :puntti: Kaveri näki eilen sivusta kuinka rumaa tuo kyykkäämiseni oli joten suositteli että alan tekemään prässiä takareisipainotteisesti. Kyykystä en kuitenkaan halua kokonaan luopua joten ajattelin että rupeaisin tekemään tuota käsipainoilla ja puolet prässillä. Tulis se neljä sarjaa täyteen. Saliltani eikä kotoani löydy tankoa missä voisin vetää leukoja joten siksi olen joutunut sen korvaamaan kulmasoudulla. Itselleni se tuntuu paremmalta massan keräykseen verrattuna monen suosikkiin eli ylätaljaan.



Minkälainen liike olisi paras alaselän vahvitukseen? Sen voisin lisätä vielä tuohon. Vatsoissani ei ole mitään vikaa eli sen suhteen on keskikroppa kunnossa. Fysioterapeutti sanoi että varovaisella treenillä pitäis tuota alaselkää lähteä vahvistamaan. Onko tuossa ohjelmassa mitään pahasti pielessä ja pitäisikö jotain liikkeitä korvata? Kiitokset jos joku avustaa. :worship:



Edit: Pistin sarjapainot mukaan.





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1c5Dug9

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire