dimanche 16 février 2014

Sydämen pistokset

Mulla tulee sellasia erittäin kivuliaita 1-2 sekunnin pistoksia sydämmeen satunnaisesti. Muistan että näitä on ollu ainakin vuodesta 2008- ja viimeisin tuli 30 minuttia sitten.

Pistosia tulee yleensä yks kerrallaan mutta joskus saattaa tulla parikin putkeen ja on muuten vittumaista.Yhden tapauksen muistan kun mulla tuli töissä ~20 pistosta työpäivän aikana.Se alkoi olemaan jo erittäin perseestä.



Tosiaan se tässä ihmetyttää kun näitä tulee niin satunnaisesti,tänään yksi siitä edellinen joku puolivuotta sitten. Ilmeisesti nämä ei ole kovin vaarallisia?

Oon käynyt kerran terveydenhoitajalla 2011,katsoi verenpaineet ja kuunteli pumpun eikä mitään poikkeavaa ja puhui jostain että nuorilla miehillä on normaalia että sydän jättää lyömättä yhden lyönnin ja seuraavalla lyönnillä lykkää enemmän verta sydämmenläpi. Tuntui paska puheelta,koska kenelläkään kaverilla ei ollut tuollaisia pistoksia että tuskin tuo ihan normaalia on?



2012 tuli niin kova pistos että kävin yöllä päivystyksessä ja sielä kuuntelivat taas pumpun,tarkisti verensokerit ja katsoi lampulla pupillit(en tiedä miten liittyy asiaan..)

Kattovat vissiin että onkohan narkki :D Kaikki oli kunnossa,mutta mitään vastausta en saanut mistä nämä johtuu. Käskettiin soittamaan jos pahenevat.



Sekin on outoa että nämä pistokset tulee aina matalilla sykkeillä eli istuen,maaten ja joskus kävellessä mutta ei koskaan salilla tai lenkkeilessä.



Onko kenelläkään kokemuksia vastaavasta?





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1kKSgxN

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire