mardi 28 janvier 2014

Arnold Strongman Classic 2014

Arnold Strongman Classic | Arnold Sports Festival



Pistetääs oma ketju pystyyn vuoden, monien mielestä, tärkeimmälle ja kovimmalle kisalle. Maapallon vahvimmat ihmiset ottaa mittaa toisistaan ja katsotaan kuka on se kaikkein vahvin. Tämän vuoden kisa on omistettu Mike Jenkinsille, 2012 kisan voittajalle kuka kuoli yllättäen muutama kuukausi sitten 31-vuotiaana.



Referoin tuosta linkistä tähän juttua;

Aikataulu on 28.2 - 1.3. Lajit on taas helvetin raskaita kuten Arnoldissa on tapana. Ei mitään kestävyyshommia vaan brutaalia voimaa.



Osallistujalista:



Hafthor Bjornsson

Mike Burke

Brian Shaw — Winner of the 2011 Arnold Strongman Classic

Vytautas Lalas

Robert Oberst

Krzysztof Radzikowski

Zydrunas Savickas — Winner of the Arnold Strongman Classic from 2003 to 2008

Mikhail Shivlykov — Winner of the 2013 Arnold Amateur Strongman World Championships



ja kaksi henkilöä kutsutaan vielä mukaan. Koklyaev on loukkaantuneena ja muutama muukin viime vuosien perusnimi puuttuu kuten Terry Hollands, Travis Ortmayer, Laurence Shahlaei ja Derek Poundstone tulee mieleen.



Lajit:


*The Longbar Deadlift to the max - ilmeisesti Hummer tyre deadliftin tyylinen maastaveto maksimiin.



*The Austrian Oak - 200kg tai 172kg tukilla toistoja



*The Cyr Dumbbell - Yhden käden kässäripunnerrus ei ole tänä vuonna Circus Dumbell 3" (7,62cm) kahvalla vaan hieman ohkaisemmalla 1 5/8" (4,13cm) kahvalla. Paino sen sijaan on vielä edellisvuottakin kovempi, 124,5kg!! Tämän lajin paino on noussut vuosi vuodelta. Vielä vuonna 2009 kässäri painoi 92kg, mikä sekin on helvetisti, mutta nyt ollaan ihan eri lukemissa.



*The Timber Carry - linkki vie 2012 kisan finaaliin missä lajina Timber Carry loivaan ylämäkeen. Painoa härpäkkeellä tuolloin mukava 477kg.



*The Growing Yoke - Yoken aloituspaino 550kg mitä kannetaan lyhyt matka, noin 3m. Sen jälkeen 100kg korotuksilla ja sama homma. Mielenkiintoinen superraskas laji. Näinköhän joskus on mukana laji missä pitää vaan saada härpäke irti maasta eikä tarvitse kävellä lainkaan. Sekin olisi mielenkiintoinen ja painot aivan hirveitä.





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1b1ck9J

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire