jeudi 23 janvier 2014

Salitreeni ja aerobisena uinti

Kysyisin mielipiteitä ja korjausehdotuksia omaan treeniohjelmaani etten ole menossa aivan ojan puolelle. Saa laittaa linkkejä jos aiheesta on aiempiakin ketjuja, mutta tässä kaikki mahdollisimman lyhyesti ja ytimekkäästi.



Treenaan 4 kertaa viikossa, jos vaan ehdin palautua. Aika usein tämä onnistuu. Treenin olen jaotellut 3 osaan: vetäviin (selkä, hauis, vatsat), työntäviin (rinta tai olkapäät, ojentajat, vatsat) sekä jalat. Tämän jälkeen olen käynyt uimassa n.30min (1km) kun sali on uimahallin yhteydessä. Uinti on suht rauhallista, mutta kuitenkin ihan reippaalla sykkeellä.



Sitten ravinto puoli.

Aamulla rahkaa n.400g ja siihen vähän kaurahiutaleita ja ananasta. Lounas; 200g (jauhelihaa, kanaa, kalaa) vähän pastaa ja kasviksia. Sama päivällisellä. Illalla sitten rahkaa 250g. Treenin jälkeen aina palkkari. Ammulla vitamiinin, ölyt yms.



Olem mitoiltani 180cm/87kg. Aiempaa treenitaustaa löytyy, mutta nyt on ollut pakottavista syistä 4 vuoden tauko, joka kyllä näkyy vartalossa.

En ole koskaan määrätietoisesti polttanut rasvaa, mutta nyt olisi kova tarkoitus tehdä niin ja onnistua siinä.



Nyt kaipaisinkin vinkkejä treeniini, kannattaisiko saliohjelmaa muuttaa ja siihe liitettyä aerobista? Uinti on itselle mieluisampaa kuin hölkkäily mutta kun pakkaset lauhtuu niin kyllä lenkilläkin tuleekäytyä.

Sekä mitä mieltä olette tuosta ruokakuviosta, kalorimäärästä suhteessa kulutukseen? Tarkoitus olisi löytää tehokas kokonaisuus jolla menisi ainakin vuoden eteenpäin. Välillä tietenkin hieman varioiden sitä.



Kiitos vastauksista jo etukäteen!





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1jpoe23

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire