mercredi 22 janvier 2014

Turvotus ja lihaskipu

Olen pian vuodenverran käynyt salilla, välillä epäsäännöllisemmin mutta nyt taas tiiviimpi kausi meneillään (2-4 krt / vk). Tavoitteenani on lähinnä pudottaa painoa 60 kiloon (mitat 166/70), sekä saada lisää lihasvoimaa. Harrastan myös paljon aerobista liikuntaa ja teen fyysistä työtä. Ongelmani on kuitenkin etten palaudu treeneistä kunnolla. Treenien jälkeinen lihaskipu voi kestää jopa 7 päivää! Mistä se voisi johtua? Ja täytyykö joka treenin jälkeen aina tuntua lihaskipua, tai muuten treeni ei ole ollut tarpeeksi tehokas? Normaali elämä vaikeutuu kun pitää koko ajan kärsiä järkyttävistä kivuista monta päivää treenin jälkeen.



Lisäksi välittömästi treenien jälkeen olo on todella turvonnut (maha ihan pömpöttää). Yritän syödä terveellisesti ja proteeinipainotteisesti ja juon riittävästi, enkä syö liikaa suolaa.



Turvotuksesta tai mistä lie johtuvaa, mutta paino ei vain tahdo pudota miinuskaloreillakaan. Ei, vaikka söisin 500 kcal / pv (tätäkin olen joskus viikon parin verran kokeillut, ei hievahdustakaan vaa'alla...) Nyt syön n.1500 kcal päivässä mutta painoa en ole sanut tippumaan, vaikka liikunkin paljon.. Ikää on 18v.





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/KHe9yT

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire