mardi 28 janvier 2014

Vapaaottelutapahtumat ja nimien suojaaminen

Katselin tuossa lippupisteellä meidän tapahtumatietoja ja törmäsin tapahtumaan "shooto chicago collision 11 CAGE-tapahtuma".



Kamoon kaverit, nyt vähän tsemppiä: CAGE on MMA Finland Oy:n virallisesti rekisteröimä aputoiminimi ja sen käyttö vapaaottelutapahtumien yhteydessä muun järjestäjän toimesta osoittaa huonoa makua. Pekka oli huomauttanutkin asiasta järjestäjälle, mutta se ei johtanut mihinkään.



On ikävää, jos Suomessa vaparigenren pitää alkaa käyttäytymään kuin Jenkkifirmat, hakemaan tavaramerkkejä jne. Ei meille tulis mieleen tulla pitämään Vaasaan Botnia Punishmenttia tai Itä-Suomeen Fight Nightia.



Toivon tietenkin Lahteen onnistunutta tapahtumaa, mutta tässä nimiasiassa mentiin pieleen. MMA Finland Oy ei halua indentifioitua millään tavalla Lahden tapahtuman kanssa. Ei nyt eikä tulevaisuudessa.



Emme ole käynnistämässä asiassa jatkotoimenpiteitä, ei riitelystä ole kenellekkään mitään iloa. Tietenkin on ihan kannustavaa, että meidän tuotemerkkiä käytetään jonkun tapahtuman vetoapuna - ilmeisesti olemme siis tavoiteltava brandi Suomessa. Urheilullista kevättä vaan kaikille.





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1i7OFGv

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire