lundi 27 janvier 2014

Kuinka tehokasta on TRX-treeni?

Eipä sitten ollutkaan vatsalihas, joka pullahti esiin…vaan napatyrä. Nyt sitten ootellaan leikkausta ja lääkäri olisi tahtonut kieltää kokonaan treenin. Olennaista kai kuitenkin, että mahan alueelle ei tule ”ylimääräistä painetta”.



Nyt olen sitten jonkun viikon reenaillut TRX-nauhoilla=omalla painolla, jota onkin ihan kiitettävästi just nyt jotain 125 kg. Hyvin kulkee reenit ja suolet ei ainakaan vielä ole tullut – siis enemmän - pihalle mahasta. Mutta kyllä saa aika tavalla nonstop-periaatteellla veivata, että jossain tämä TRX-reeni ees tuntuu…meinaan lihaksissa.



Mutta sitä kyselisin, että mitä tästä reenistä on noin niinku lupa odottaa tulosta? Vedän kolme kertaa viikkoon ja päälle 3 kertaa ”kevyttä aerobista”=lasten kaa luistelua, uimista, lenkkeilyä… siis joka toinen päivä TRX, joka toinen päivä aeorobinen ja yks päivä vapaata. Enempää en uskalla ”riskeerata” ettei tarvi omia suoliaan alkamaan kanniskella...



Ennen on lähinnä veetty raakasti perusliikettä, niin panee miettimään, että katoaako lihakset täysin tässä leikkausta ootellessa? Itse aattelin, että vois tässä samalla tiputtaa painoa, ainakin kymmenkunta kiloa kesään ja leikkausajankohtaan mennessä.



Sen tiedän, että mitä seuraa niistä perusliikkeistä=kun käyn kusella sellaisessa vessassa, jossa on pisuaarien välissä ”puiset seinät”, niin enimmäkseen joutuu pissimään sivuittain, koska muuten hartiat tahtovat ottaa kiinni niihin ”seiniin”. Se on siinä mielessä hyvin, kun tuo hartiaosasto on ennen ollut sen huomattavin heikkous.



Pelko on hirmuinen, että kiitos TRX-reenin pissimisonkelma katoaa puolessa vuodessa (leikkausjonon pittuus). Siis mitä voi ootella tulosten osalta?





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/Ldy8FF

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire