vendredi 27 juin 2014

"Hidas" dietti?

Eli olen nyt varmaan viikon asiaa funtsinut ja useamman päivän kysellyt asiasta ja lukenut mutta jotenkin ei tunnu saavan sellaista sopivaa vastausta :D että siis jouduin pistää ihan threadin tästä.



Olen nyt siis ollut about 5 viikkoa vhh dietillä. Ajattelin jatkaa sitä vielä toiset 5vk mutta sen jälkeen olisi seuraavaan kesään asti tarkoitus mennä sellaisella +/- kaloreilla eli sellainen "terveellisempi" ja hitaampi dietti. Tarkoituksena siis olisi saada lihasmassaa normaalisti ja saada läskiä pois, mutta ilman että on tuhatta kaloria miinuksella. Enoni sanoi, että tämä onnistuu siis että syö vain terveellisesti ja on siinä 0+/- kalorissa niin lihakset kasvaa paremmin kuin minuus kaloreissa ja kun syö terveellisesti niin rasva% laskeutuu vaikkakin hidasta vauhtia. Mutta ei olisi mikään kiirekkään kun siitä elokuusta toukokuuhun pitäisi se 7% saada pois. En nyt ole varma oonko saanut oikeata tietoa mutta toivoisin että jotenki tajusitte mihin pyrin.



Eniten kiinnostaa miten kalorit ja makrot pitää olla. 70kg 178cm mies. 4 kertaa salilla ja joku 60-80km pyöräilyä viikossa. Eli kalorinkulutus siinä 2000kcal kohdalla? Elikkäs neuvoja? :D





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1qk5vsh

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire