lundi 30 juin 2014

Yh-äitien tapailu

Tähän ketjuun voisi kerätä vinkkejä ja ohjeita yh-äitien pokailuun ja tapailuun liittyen.



Yksi kaverini kertoi, että yh-äitiä narratessa on tärkeää kiinnittää huomiota naisen lapsiin. Jos lasten kanssa pärjää, niin yh-äiti selättää käytännössä itsensä. Alusta asti kannattaa myös vähintäänkin narrata, että lapset eivät haittaisi. Jos lapset ovat ongelma, niin yh-äitiä tuskin saa napattua itselleen.



Yksi vanhempi mies neuvoi minua aikaisemmin, että tässä iässä kannattaisi ottaa joku näppärä yh-äiti, koska lapsettomat lähes kolmekymppiset kauniit ja fiksut naiset ovat niin harvinaisia. Lapset myös menevät kuulemma helposti siinä sivussa ja niiden kanssa pärjää helposti. Riitatilanteissa kätensä voi pestä vetoamalla siihen, että lapsi on naisen eikä sinun.



Itseäni on aina pelottanut yh-äideissä pari asiaa. Ensiksikin se, että nainen hyökkää lapsen varjolla lompakkooni ja alkaa rajoittaa vapauttani. Lapsen tarpeiden takia joutuisin vaihtamaan himoitsemani coupen farmariin ja lopettamaan harrastukset. Joutuisin myös kustantamaan naisen ja lapsen menoja. Baari-illat ja muut vaihtuisivat Hoplopissa istumiseen.



Toinen pelon aihe on lapsen isä. Minua ei niinkään haittaisi se, että antaisin isällisesti neuvoja lapselle ja osallistuisin kasvatukseen. Se haittaisi, että lapsen isä pyörisi kuvioissa sekaantumassa asioihin. Lapsen (tai lasten) isä (tai isät) olisivat kuitenkin mukana lapseen liittyvissä päätöksissä ja pahimmissa tilanteissa tulisin illalla väsyneenä kotiin ja löytäisin lapsen isän minun sohvalta juomassa minun saunaoluitani. Sitten nainen haukkuisi minut ja laittaisi sohvalle nukkumaan samalla kun pyyhkisi kostealla pyyhkeellä lapsen isän kipeää ja veristä nenää.



Mahdollisuutena yh-äideissä näen sen, että yh-äidit ovat epätoivoisia ja joku sellainen voisi jopa kelpuuttaa minut. Lisäksi jos yh-äiti on avioerossa vienyt ex-mieheltään komean omakotitalon, niin elintasoni voisi jopa nousta. Puhumattakaan siitä, että yh-äiti siivoaisi, laittaisi ruuat ja pyykkäisi. Kyllä tuo kelpaisi palkaksi siitä, että kuskaisin vieraan miehen lasta judoharkkoihin ja lukisin sille iltasatuna Lassia ja Leeviä.





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1qrDPBK

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire