jeudi 26 juin 2014

Miesten itkeminen

Yksi tuttu nainen tokaisi tässä, että "Itkevä mies on ruma mies." Aloin siinä miettiä että onko tuo se mitä naiset todella ajettelevat laajemminkin? Onko tämä "Miehetkin saavat itkeä" moderni korostaminen täysin rehellistä? Jossakin iltapäivälehdessä oli tutkimus jossa todettiin että naiset pitävät jopa hymyilevää miestä heikompana kuin vittuuntuneen näköistä tuimaa miestä. Se oli mielestäni jo aika kovan luokan ribalia, mutta niin.



Herätti ajatuksia. Itse on ole mikään hirveen innokas nyyhkyttäjä, oikeastaan muiden ihmisten seurassa on äärimmäisen vaikea päästää itkua, eikä se muutenkaan kovin helpolla tule, mutta joskus kuitenkin.Tulisiko kotoa sitten malli, en ole nähnyt isäni tai veljieni itkevän koskaan.



Kuinka usein pakkiksen punttiäijät/mimmit itkee? Kerran vuodessa? Kerran päivässä? Vai viimeksi lapsena? Onko se heikkouden merkki? Onko se vahvuuden merkki?



Ajattelin kysäistä täältä mielipidettä, kun tällä foorumilla kummiskin muuta nettiä ehkä enemmän pyörii jonkinlaista "riuskaa äijämeininkiä" arvostavia miehiä ja naisia (urheilijat yleisestikin on tällaisia).





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1m2Gwry

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire