mardi 24 juin 2014

Kasvot kertovat onko susta UFC-ottelijaksi

Alla on kahdet kasvot. Molemmat ovat yhdistelmiä kasvoista. Toiset kuuluvat UFC:n tulokkaille ja toiset UFC:n veteraaneille. Arvaa kummat on kummat.







Arvaa ennen kuin luet alla olevan spoilauksen.



Kuvien avulla tutkijat selvittivät voiko miehen vaarallisuuden nähdä kasvoista. Tutkimuksen mukaan: Kyllä voi! Eli kasvot A kuuluvat UFC-veteraaneille ja kasvot B tulokkaille. Päästäkseen kuvaan A pitää siis selvitä UFC:ssä aika pitkään ja kuvaan B riittää että on päässyt UFC:hen sisälle.



Joku saattaa huutaa että ukothan ovat eri painoluokasta. Tutkijat kuitenkin tutkivat myös tätä ja toteavat, että leveämmät kasvot ennustavat menestystä UFC:ssä jopa sen jälkeen kun ottelijan painoa kontrolloidaan (=regressioanalyysiin hienouksia, katsokaa netistä jos kiinnostaa miten toi kontroillointi toimii).



Tutkimukset ovat myös osoittaneet että leveäkasvoiset miehet ovat aggressiivisempia kuin kapeakasvoiset. Ilmeisesti miehet joilla on leveämpi naama on enemmän testoa koneessa. Apua mulla on leveät kasvot :jahas:. Toisaalta mulla on myös valtava pää :david: ja puolison mukaan mun kasvot ei ole leveät pään kokoon suhteutettuna.



Tässä illan kurioositeetti. Poistun nyt häiritsemästä Mauler vs. Bones väittelyä joka käynee edelleen kuumana. Maulerilla taitaa muuten olla leveämpi lärvi joten sen pitäisi voittaa uusinta.



Lähde : BPS Research Digest: A man's fighting ability is written in his face





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1mcsdea

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire